Controleer beschikbaarheid

Van: Tot: Check beschikbaarheid

Ons eetcafé

Bij de Bed & Breakfast Prins Hendrik in het hartje van Venlo (genaamd de Duitse hoek) heet de familie Snijders u van harte welkom. Onze B & B is een fraai gerenoveerd stadspand uit 1900 met 4 kamers, geheel authentiek gerenoveerd. De kamers bevinden zich op de 1e en 2e etage en zijn smaakvol ingericht met comfortabele bedden. Alle kamers hebben een eigen badkamer en toilet. Het hele pand is rookvrij. Onze prijzen zijn inclusief ontbijt, te nuttigen in ons eetcafé op de begaande grond of op de kamer (in overleg met ons personeel).

Ons eetcafé, welke behoort tot de 50 meest authentieke eetcafés van Nederland. Het hoekpand aan de Geldersepoort / Monseigneur Nolensplein in Venlo ademt nog steeds de sfeer van vroeger uit. Omgeven door een rijk winkelgebied en bekende warenhuizen zoals 'Die Zwei Brüder von Venlo' wordt dit gebied in hartje Venlo vaak aangeduid als 'de Duitse hoek' vanwege het Duitse kooptoerisme dat al decennialang naar Venlo afreist.

Het authentieke eetcafé biedt gelegenheid tot een gevarieerd ontbijt, lunch en warme maaltijd naar hartenlust waarbij de keuze bestaat uit; luxe visgerechten en smakelijke vleesgerechten. Met voor de deur twee marktdagen per week, verstaat het zich haast vanzelf dat dagverse producten en ingrediënten aan de orde van de dag zijn. Dus voor ieder wat wils! Wij zijn geopend op zondag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 19.00 uur en op Zaterdag van 07.00 uur tot 18.00 uur.

De familie Snijders heet u van harte welkom in ons gezellige etablissement waarbij kwaliteit, gastvrijheid en gezelligheid hoog in het vaandel staan.

Website eetcafé prins Hendrik >>

Geschiedenis:
Eetcafé prins Hendrik is genoemd naar Prins Hendrik, echtgenoot van Koningin Wilhelmina. Prins Hendrik werd geboren op 19 april 1876 als Heinrich het vierde kind van Friedrich Franz II von Mecklenburg-Schwerin. Heinrich en Wilhelmina waren familie van elkaar. De Russische Tsaar Paul I en zijn vrouw Maria waren hun gemeenschappelijke voorouders. Het huwelijk dat gearrangeerd was vond plaats op 7 Februari 1900. Op 30 April 1909 werd dochter Juliana geboren. Prins Hendrik stond bekend om zijn vele buitenechtelijke escapades. Hij overleed op 3 Juli 1934 in Den Haag.

Contact opnemen

Contact met ons opnemen? simpel.

U kunt contact opnemen met ons door middel van het in vullen van ons formulier, gewoon het telefoonnummer bellen, een e-mailtje sturen, een brief of kaart posten, of ons benaderen via de sociale media. U kunt natuurlijk ook gewoon even bij ons langskomen.

ADRES
Mgr. Nolensplein 7, 5911 GD Venlo

Latitude: 51.372250 Longitude: 6.171870

TELEFOON
+31 [0]77 35 13 618
EMAIL
info@bb-venlo.nl
Eetcafe prins Hendrik
SOCIALE MEDIA
Invalid Email
Invalid Number
Please check the captcha to verify you are not a robot.